Booking.com

Tanrı İle Sohbet 3 - Neale Donald Walsch


"Böyle bir dünyada 'alış' karşılığı 'veriş' yapmayacaksınız.

Vermek ve paylaşmak doğal olduğu için, bozulacak kontratlar da olmayacaktır. Çünkü kontratlar alış ve verişler için yapılır. Bu tür tek yollu verişlerde TANRI'YI DENEYİMLEYECEKSİNİZ. Başkalarına verdiğinizin Kendinize verdiğiniz olduğunu bileceksiniz. Verdiğiniz daima size döner. Ektiğinizi daima biçersiniz.

Senden gelen sana dönüyor. Kat, kat. SİZE NE GERİ GELECEĞİ KONUSUNDA ENDİŞE DUYMAYIN. NE VEREBİLECEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN. Yaşam en yüksek boyutta verebilmeyi yaratmaktır, en fazla neyi alabileceğinizi değil.

Hep unutuyorsunuz; Yaşam 'verilir', alınmaz...

Bugünkü başarı ölçünüzü 'aldıklarınız' tayin ediyor. Para, güç, sahip olduğunuz şeyler. Yeni Kültürde ise başarınızı verdikleriniz belirleyecektir.

Başkalarının kazanmasını sağladığınızda, siz çok daha fazlasını kazanacaksınız. Bu kazanışta 'kontratlar', 'pazarlık', 'uzlaşma', 'mahkeme davaları', verilen 'sözlerin' uygulama GÜCÜ olmayacaktır. Geleceğin ekonomisinde, bireysel kar için değil, bireysel gelişim için yatırım yapacaksınız. Bu sizin 'kar'ınız olacaktır. Ama maddi anlamda da 'kar' gerçekten Kim Olduğunuza uygun olarak daha büyük bir versiyonda size gelecektir.

Böyle bir ortamda, böyle bir bilinç düzeyinde, birileri size bir şey vermeyi 'söyleyip' vermediğinde bunu almak için güce başvurmak size ilkel gelecektir.

Bırakın, herkes kendi yoluna gitsin. Kendi seçimlerini yapsın, kendi deneyimlerini yaratsın.

Size vermedikleri şeyin eksikliğini çekmeyeceksiniz. Çünkü o 'vermedikleri' şeyden 'çok daha fazlası' her yerde var. İSTEDİĞİNİZ ŞEYİN KAYNAĞI ONLAR DEĞİL, SİZSİNİZ."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder