Booking.com

ÖZETLEME-UYGULAMA



1. Enerjinizi çekip almak istediğiniz olay ya da durumun tü­münü bir deftere yazın—yazarken olay ya da durumun her bir aşamasını saniye saniye inceleyin, bütün ayrıntıla­rını içerin. Bir defasında sadece bir olay, kişi, ya da du­rum üzerinde yoğunlaşın—önce yaşamınızın en sorunlu ve bunalımlı alanlarına odaklanın.

2-Yazmayı bitirdiğiniz zaman, bir törensel ateş yakın ve bü­tün yazdıklarınızı yakın. Ateşin sıcaklığını burnunuzla soluk alarak içinize, ta genişleyen karnınıza kadar çekin. Bu sıcaklık ve yanma sizin, size arınmış olarak dönmek için alevlerce özgürleştirilmiş ve salınmış olan kendi enerjinizdir.

3-Ateş için için yanıp da küllenmeye başlayınca, son kızar­tının ısısını da içinize çekin, ve karnınızı iyice içeriye doğru çekip başınızı sağa doğru çevirirken soluğunuzu burnunuzdan olanca gücünüzle verin. Verdiğiniz bu so­luk, o deneyime bağlanmış tüm bağlarınızı özgür kılar, ve Yeryüzü'nce daha da arındırılması ve dönüştürülmesi için külleri karıştırır.

4-Ateş tamamıyla söndükten sonra, soğuyan külleri topla­yarak bir bağışlanma ve arınma duası ederken, ya gömün ya da bir nehir ya da göle atın.


M.Tunneshende

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder