Booking.com

EVRENİN BOLLUK BEREKETİ


  



Para bir enerjidir. Biz parayı çekecek enerjiyi üretirsek, para bize gelmeye başlar. Öfkeliysek, kırgınsak, kızgınsak, alıngan bir kişiliğimiz varsa, herhangi bir şeye kin tutuyorsak, dedikodu, sürekli eleştiri yapıyorsak, bedenimiz negatif bir enerji üretir ve güzel olan her şeyi kendimizden uzağa iteriz. Buna para da dahil...

Ev yada iş ortamında bereket: 
Bir evin ya da işyerinin içerisinde, bireylerinden birisi pozitif, diğeri negatif enerji ise, o ortamın bereketi nötr olur.



Sen yapamazsın; sen başaramazsın; bu iş olmaz, ödeyemeyiz, yapamayız” gibi olumsuz cümle kalıpları ile negatif enerji yaratırsınız yani bu yolla bireyler birbirlerinin enerjilerini kapatırlar ve birbirlerini sabote ederler. Eğer bireylerinin hepsi, coşkuyla aynı hedefe odaklanırsa, kimse sizi ve takımınızı tutamaz. Tüm pozitif enerjiler birleşir ve oldukça büyük bir çekim alanı oluşturur.

Hayatta bereket sadece para değildir. İnsanların sevgisi,  hayır duaları, selamları da berekettir. Dostlarından gelen herhangi bir yardım da berekettir. Sağlıklı olman da berekettir.




Bolluk ve bereket bilincinde olmadığınız sürece, istediğiniz kadar çok çalışın, para size zor gelir. Hak ettiğiniz karşılığı zor alırsınız. Paranın pek bereketini görmezsiniz.  Para gelir ve "vın" diye elinizden çıkar gider... Kendinizi şansız, bereketsiz ve üretemeyen biri  olarak görürsünüz. Bu yüzden kıtlık bilincinin hızlı bir şekilde parayla barışarak temizlenmesi gereklidir.
Başkalarının sahip olduklarına takıldığımızda ben neden sahip değilim döngüsüne girdiğimizde odağımız kıtlık, yokluk olduğundan onu çekmeye devam ediyoruz. Oysa bilsek, evrende her şey sınırsız, sonsuz ve herkese ve bize yetecek kadar var hiç kimse bu döngüye girmemiş olur.

Kıtlık bilinci de bunun tam tersi, evrende ki her şeyin sınırlı ve herkese yetecek kadar olmamasına olan inanç sistemidir.

Olumsuzluğa değil, yokluğa kıtlığa değil, olumluya ve bolluğa, her şeye sahip olacak kadar gücünün yetebileceğine inanmak önemlidir.

Bir şeyi isterken ne kadar çok isterseniz isteyin, isterken o dileğinizin olmuş gibi olduğunu düşünüp o andan neler hissedebileceğinizi de o düşüncenize katarsanız evren olması için elinden gelen her şeyi yapacaktır.  Ve isteğiniz yerine gelecektir.

Bolluk bilinci, yaşamınızda ki her şeyin sınırsız olabileceğini düşünme biçimidir aynı zamanda.  Neye nasıl inanırsak onu benimsediğimiz için onun olmasını sağlarız.


Zihnimizde yer alan öğrenilmiş çaresizliklerimize ve sınırlamalarımızı artık dur demenin zamanı geldi. Evren öyle bir enerji, öyle bir titreşim halinde ki; beynimizden geçen olumlu olumsuz her şeyin gerçekleşebilme ihtimalini bir düşünsenize…

“Her türlü helal kaynaktan bana gelen maddî-manevî bolluk ve bereketi,hayatıma sevgiyle ve büyük bir coşkuyla çağırıyor ve sevgiyle kabul ediyorum. Şükürler olsun! Hamd olsun!” 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder