Booking.com

21 Ağustos 2017 Güneş Tutulması ve Yeniay

güneş tutulması ile ilgili görsel sonucu

21 Ağustos 2017 Aslan Burcu’nda Yeniay ve Güneş Tutulması etkileri ile farklı bir sürece adım atılıyor. Doğru bilinenler yer değiştiriyor. Yarım kalanlara dikkat kesiliyoruz. Büyük değişimlerin eşiği sayılabilecek, sonların ardından yeni başlangıçların habercisi bir tutulmaya merhaba diyoruz.
21 Ağustos 2017 Güneş Tutulması ve Yeniay’ın birlikte oluşması hem kişisel hem de toplumsal alanda etki ediyor. Geçmişte yaşanan, biriken fiziksel ve jeolojik potansiyelin ortaya çıkması durumu endişe yaratabilir. Ancak her tutulma buna işaret etmiyor. Bu da onlardan biri. Enerjiyi gerçek anlamda ele alarak iyi yönde değerlendirebilirsek çok güzel dönüşümler yaşanabilir. Güneş tutulmasının net şekilde oluştuğu toplumların siyasi yapılarında köklü değişiklikler söz konusu olabilir. Bazı konuların ileri sürülerek iç çatışmaların ve kaosların yaşanması ile politik seyrin bambaşka yerlere sürüklenmesi olası gibi görünüyor.
Güneş tutulması ile birlikte mücadele gücü artıyor. Aslan Burcu karakteristik özellikleri ile yeniay etkileri zorluklarla inatlaşmadan başa çıkılabilesi bir ortam oluşturuyor. Ezici ve yıkıcı durumlar yok oluyor. İletişim önem kazanıyor. Kararlar son derece net. Bu kadar cesurca adımların atılacağı bir döneme daha rastlamak zor olabilir. Güzel değerlendirilmesi gereken zamanlar.

Güneş Tutulması Etkileri
Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek? sorusunun cevabını hemen verelim. Söylemeliyiz ki, her burcun önceden yaşadıkları sonucu belirlemekte büyük etken olacaktır. Aslan Burcundaki Güneş Tutulması etkileri hayatınız üzerinde size gerekli kararları almanızı ve cesurca adımlar atmanızı sağlayacaktır. Magha yıldızında gerçekleşen tutulma aynı zamanda gücün simgesidir. Mutlak sonuca işaret eder. Elinizdeki kartlara oynayabilir, sıkıntılı bir süreçten sonra refaha erebilirsiniz. Güneş tutulması zamanında asla oturup beklememelisiniz. Attığınız her adımdan sizi sorumlu tutacaktır. Bunun yanı sıra sakin ve tutarlı ilerlemekte fayda var. Güneş tutulması etkileri tutulma başladıktan sonraki 3 ay sürecinde azalarak etkisini yitirir.


Yeniay Etkileri

Yeniay etkileri yeni sayfaları işaret ediyor. Söz konusu Aslan Burcu’ndaki Yeniay ise, başlangıçların olmaması söz konusu bile olamaz. Aynadaki yüzünüzle yüzleşebilir, kendinizi değişime ve gelişime açık hissedebilirsiniz. Bir gün öncesinden büyük bir bunalımdayken, bir gün sonra yeniden doğabilirsiniz. Egolar geri planda kalıyor. İstekler ve gerçekler ön plana çıkıyor. Mutsuz eden durumların farkına varılıyor. Açık sözlülük had safhada. Olmayan şeyleri zorlamanın bir anlamı olmadığına karar veriliyor. Karşılığı olmayan emeklerden vazgeçiliyor. Her şeye hazırlıklı olunması gereken bir dönem.

Alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder