Booking.com

DİKKAAAAT ! 15 ŞUBAT GÜNEŞ TUTULMASI VE BURÇLARA ETKİSİ





Burçlar Açısından 15 Şubat 2018 Tutulması

(Vedik Astrolojiye göre Yükselen veya Ay burcunuza göre okumanızı Öneririm)

15 Şubat Güneş Tutulması bireysel hayatlarımızda sabit burçlar açısından başta Kova olmak üzere yeni bir döngünün başlayacağına işaret etmekte. Sabit burçlar; Kova, Boğa, Aslan ve Akrep burçlarıdır.

Sabit Burçlar Ve Tutulma Etkileri:

Akrep Burçları ani gelişmeler ve tamamlamalar içinde olacağı bir süreci deneyimleyecek. Ev ve aile konuları gayri menkul alanları, ilişkiler ve kariyer alanlarında yeni bir dönemin eşiğindeler. Mars Vedik Astrolojiye göre halen burcunuzda ilerliyor ve sizi hızlı gelişmeler içinden geçirmekte. Hareketli döneminiz Mart ortasına kadar devam edecek.

Boğa Burçları başta kariyer olmak üzere, evlilik başlangıçları ve sonlandırmaları gibi uç noktalarda ilişki deneyimlerine açıklar. İlişkilerle ilgili önemli bir karar aşamasında iseler sonuç almak, ilerlemek söz konusu. Kariyer ve işle ilgili tutulma günlerine dikkat etmeleri ve fevri kararlar almadan esnek olmaları önemli olacak. Uzun bir süredir beklettikleri aslında ilerlemeleri gereken bir konu veya durumda haklarını almaları, hak ettiklerine ulaşmaları da yine söz konusu.

Aslan Burçları, ilişkiler ortaklı alanları, iş ortaklıkları, iş görüşmeleri, sözleşme ve anlaşmalar, teklifler adına hızlı bir dönem yaşayacaklar. Ani ve beklenmedik teklifler almaları, iş veya projelerde birden gelişen olaylar veya durumlar içinde kendilerini bulmaları söz konusu. Benzer şekilde ilişkiler ve evlilikle ilgili kararlar, faaliyetler veya başlangıçlar, sonlanmalar gibi durumları bu süreçte sıklıkla deneyimleyeceksiniz.

Kova Burçları, bu tutulmanın assolisti sizsiniz. Tutulma hayatınızda majör değişimleri ani şekilde getirebilir. Hayatınızın bir değil, bir çok alanında güçlü değişimler sizi bekliyor. Uzun bir süredir devam eden döngünün sonuna geldiniz ve bu yeni dönem bırakmanız gerekenleri bırakıp, kendi gücünüzü yeniden fark etmenizi sağlayacak. Ev değişimleri, iş alanlarında ani gelişmeler, ilişkilerde bir süredir fark ettiğiniz konuları hayata geçirme isteğinizin artması söz konusu. Siz tutulma etkilerini 10 Şubattan itibaren 10 Martta kadar daha vurgulu hissedeceksiniz.

Öncü Burçların Tutulma Etkileri ise şöyle ;

Öncü Burçlar Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak’tır. Bu burçlar tutulmanın daha çok yaz döngüsündeki tekrarından etkilenecekler.

Koç Burcu, hedeflerinizi yeniden gözden geçirme süreci geçireceksiniz. Hedeflediğiniz yapmak istedikleriniz adına aniden harekete geçme, karar verme ve başlatma etkileriniz var. Hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz adına etkin bir tutulma olacak. Yeni bir çevre, yeni sosyal alanlar, yer veya iş değiştirme, sosyal çevreyi yeniden revize etme, hayatınızda size yük olanları çıkarma söz konusu. Aile büyükleri adına da hassas bir süreç olabilir.

Yengeç Burcu, değişim etkileriniz başlıyor. Değişim ve dönüşüm alanınızda gerçekleşecek olan tutulma sizi yeni dinamiklere, ortamlara geçişe zorlayabilir. Alışkanlıklarınızdan, düzenli yaptıklarınızda vazgeçme veya bırakma etkileriniz hayli yoğun. Başkalarından beklediğiniz kazançlar aile veya eş kaynaklı parasal beklentileriniz adına hızlı gelişmeler olabilir. Bir süredir beklettiğiniz bir operasyon veya ameliyatla ilgili de hızlı gelişmeler yaşanabilir
.

Terazi Burcu, İlişkiler, aşk hayatınız, duygusal konularda yepyeni bir süreç başlıyor. Uzun yıllardır devam eden bu alandaki tıkanıklıklar, ilerleyememe durumları sizi düğümlerin çözüldüğü yeni bir döngü ile bir araya getirecek. Duygusal borçların ödendiği ve ilişkilerde yeni bir perdenin aralandığı bir dönem adım atıyorsunuz. Evli iseniz çocuk veya çocuklarla ilgili hızlı gelişmeler, kararlar söz konusu.

Oğlak Burcu, maddi konular, finansal alanlar, değerleriniz, değer verdikleriniz adına önemli gelişmeleri size sunacak bir dönem söz konusu. Maddi konularda yeni bir döneme girdiğiniz, kazançlarınız değişirken, uzun yıllardır bekleyen duran işlerinizde açılma ve yenilenme dönemi. Ruhsal olarak değerleriniz ve değer verdiklerinizin değiştiği, kendinizi farklı duygusal tepkiler içinde bulacağınız bir süreç olacak.

Değişken burçlar ise Balık, İkizler, Başak ve Yay burçlarıdır…

Balık Burçları, iç dengeleri, sezgisel alanları, hayatlarından çıkarmaları, bırakmaları gerekenleri anlayıp fark edecekleri bir süreç yaşayacaklar. Tutulma özellikle yaz dönemine kadar olan süreçte Balık burçlarını duygusal alanlarda hassasiyetler verebilir. Özellikle yükselen veya ay burçları Balık olanlar bırakmak, vazgeçmekle ilgili öğrenmeleri gerekenleri önlerindeki altı aylık dönemde daha iyi fark edin öğrenecekler. Diğer yandan düşmanlar, gizli konular önünüze gelecek yakın zamanda. Fark etmediklerinize uyanma döneminden geçiyorsunuz.

İkizler Burçları, hayat felsefeniz, yaşama bakış açınızda uzun bir süre önce başlayan döngü bu sene taşların yerine oturmasıyla fark edişlerinizi arttırıyor. Kadersel düzlemde önemli bir tamamlama yılı vaat etmekte size bu tutulma. 2018 uzun soluklu bir döngüyü kapatıp, yeni bir döneme geçmektesiniz. Eğitim, yurtdışı veya çocuklarla ilgili konularda hayatınızda tamamlanma ve fark etme süreci size kendini hissettirecek. Aile ve ev alanlarınızla ilgili de radikal kararlar gelebilir veya bir süredir düşündüğünüz bir değişimi başlatabilirsiniz.

Başak Burçları, çalışma ve mesleki konular, kariyerle ilgili alanlarda tutulma sizi hareketli zamanlardan geçirecek. Ailenizde dayılar veya teyzelerle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Yaz aylarına kadar olan dönemde sağlığınıza önem vermelisiniz. Ani değişimlerden geçebilir, özellikle iş ve meslek alanlarınızda farklı bir konuya, işe başlayabilirsiniz. İş, kariyer ve aile büyükleriyle ilgili konulara odaklanacağınız bir dönemi tutulma etkileri başlatacak.

Yay Burçları, girişimleriniz, atacağınız adımlar adına hızlı gelişmeler içine gireceksiniz. Radikal, sürpriz kararlar, adımlar, yeni başlangıçlar hayatınızda öne çıkacak. İlişkiler, ortaklı konular, partneriniz veya eşinizle ilgili gelişmeler yine bu dönem sizi yoğun şekilde meşgul edebilir. Tutulma etkileri kariyer, iş ve yakın çevreniz, bilhassa kardeşlerinizle ilgili konularda gelişmelere sizin de ortak olacağınız, yakın çevrenizle ilişkilerde yoğunluğun artacağı bir sürece işaret etmekte.

ALINTI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder